Dålig uppdatering!

Ja det var ett tag sen jag skrev här sist, så en snabb sammanfattning,

Efter Falköping kommer jag knappt ihåg vad jag gjorde, har för mig att det var vecken efter skolan började. Var rätt segt i början men man kommer ganska snabbt in i rutinerna igen! ska vell inte redan börja klaga om skolan eftersom läxor, prov mm inte ens börjat.
Efter första skolveckan var avklard åkte jag, pappa, elin och rolle med deras husvagn till värnamo för att tävla. Började med ett gplopp på lördagen där elin och jag kom 1:a och 2:a plus att vi vann över papporna på diverse kortspel på kvällen;) Sen på söndagen skulle vi köra sista deltävlingen i cupen med damelit, vilket gick jätte bra fram tills det var ca 4km kvar av 8mil då jag vurpade.. Så kom ut från sjukhuset massa timmar senare med hjärnskakning och spricka i armbågen.. Jag med min vanliga tur..
Så veckan har mest gått åt till att få alla såren att läka och få armen fungera någorlunda. Men nu i helgen så har jag iaf börjat tränat lite smått, skönt att komma igång igen även om det inte känns helt ok,
Men nu tror jag madeline, Jan, baby och celine kommer snart:) så får avsluta skrivandet här,

/JohannaFalköping

Jag hann att frisk och helgen tillbringades därför i Falköping. Börjde lördagen med bergstempo uppför mösseberg och avslutade den med en sprint på 200m. Vi körde tillsammans med damelit och det gick vell helt okej, blev 3:a och 4:a. Efter det tyckte elin och jag att vi gjort oss förtjänt av en pizza så det blev kvällens kvällsmat, den var inte överdrivet god men :S.. Nästa dag innebar sovmorgon då vi startade sent. Var rätt skönt, satt i husvganen och spelade kort och mös tills det var dags att byta om och åka ner till tävlingen. Även denna dag gick tävlingen bra, sista 4-5 varven var jag i en grupp med 3 alriksson, var vell inte det lättaste men jag klara de ;D.. Slutade 3:a den tävlingen och 3:a totalt.

   

Något som är väldigt synd iaf är att sommaren börjar lida mot sitt slut. Idag är alltså min sista sommarlovs dag någonsin!!
Hade vell inte tänkt att göra något speciellt idag för det :p Utan ta de lungt, åka ut och träna en stund och sedan packa upp väskan från helgen och åka och gratta mammas bror som fyller år idag!

/Johanna


Uttråkad,

Jag har nog aldrig kännt förut hur skönt det kan vara att va uttråkad och inte ha något att göra ibland.:p
Att bara ligga i soffan en dag och inte göra någonting als. Har idag gått mest fram och tillbaka mellan min bok och tv, eller har såklart vart ute och tränat en sväng men iaf. dom som känner mig undrar säkert vad som flygit i mig när jag sitter hemma och läser bok?! eftersom jag igentligen hatar det. Men när mamma och jag var på stan i förrgår fick jag syn på en bok och fick världens lust att börja läsa, så enkelt var det :p.. Bra tidsfördriv i varje fall!

Jag har också föresten vart och träffat min urgulliga kusin Celine för första gången nu idagarna med,!:D Så liten och söt!
Har totalt glömmt bort hur det var när Oskar för några år sen var så där liten och söt, Det är lätt att glömma bort ibland nu när han är 7år och har sin egna lilla vilja! :D
  

Till helgen åker jag med Elin och hennes pappa till Burseryd för att tävla. Vi kommer åka dit redan på fredag morgon för att spendera nån timme på ullared ;) haha jag gillar den uppladdningen!;)
Sen blire gp på lördagen och ett linjelopp med start kl 8 på morgonen! suck!

Ha det bra / Johanna

Holland

Vart ännu en sväng till Holland detta år, den här gången också för att cykla!
Började resan dit i Lördags, Micke hämta upp oss i Örebro och vi lasta cyklarna och väskorna så bar det iväg. Resan dit kändes ovanligt snabbt, speciellt biten genom Tyskland som alltid brukar vara den drygaste. Men det är vell som alla säger det går fort när man har roligt!
väl på plats i Assen där tävlingarna skulle gå i 6 dagar packade vi upp och gjorde oss hemma på ett mysigt litet ställe i någon by tillsammans med engelsk männen och tjejorna.

På  Måndagen startade tävlingen och det var en kort prolog på 200m och ett gp lopp på kvällen som gällde. Prologen gick förvånands värt bra, vart 14:e, endast någon hundra del från ettan. Men eftersom det var så kort så gick dem flesta in på ungefär samma sekund. Det gick även bra för resten av tjejerna, och efter det var det bara att duscha och byta om igen för gpit. Första etappen brukar alltid känns lite svår pga det stora startfältet som man inte är van vid hemma i Sverige. Tror vi var runt 106st startande och det kändes minsan. Alla tjejerna kom i mål välbehållna trots lite insidenter under loppet.

Tävlingarna flöt på under veckan. Det  var mest gplopp och någon linje etapp som gällde. Fick ytterligare någon 14:e plats, 17e och något mer liknande. Tävlingarna där nere var speciella på många sätt vilket är riktigt kul. Något mer som skillde tävlingen var att under många bitar på banorna var det gatusten, pave. Kändes lite i armarna efter att ha kört vill jag lova.
    

Avslutade veckan med ett tempo lopp och sedan ytterliggare ett linje lopp. Slutade etapploppet med en 22:a plats samanlagt, vilket jag är ganska nöjd med.
Hela veckan har verkligen varit toppen på alla sätt! Vi har haft så himla roligt. Vi har verkligen stojat runt som fan mellan etapperna, härjat med engelskmännen mm. Vi har till och med gjort en dans som förmodligen nån av alla 100 som har filmat lagt upp på youtube, kan komma med länk till de senare. Vi uppträde iaf med den på grillfesten och vid tävlingsområdet mm, den var väldigt uppskattad ;)
Trots att jag har haft hur kul som helst var det skönt att komma hem till Sverige. Lite sorgligt bara att de var sista uppdraget för säsongen nu. Men träffar tjejerna igen till helgen, för då är det tävling i Burseryd som gäller!

/ johanna


RSS 2.0