Fullt upp!

Senaste tiden har det hänt mycket, Först var vi ju i Italien 2 underbara och sköna veckor. Där var allt jätte bra! Fint väder, god mat, roliga träningsvägar, bra boende, sällskap mm :P Allt flöt på jätte bra några av dom saker vi hunnit med är att turista i San Marino, bada i polen och havet, shoppa, vara med på karaoke tävling. Det ända tråkiga på resan var att jag skar mig på foten i vattnet och var tvungen att åka och sy, och inte fick bada mera :S men annars var allt bra :)
Efter Italien stanna vi till i Jönköping och plockade upp Andreas:) Han var här en vecka och vi tog det bara lungt. Var rätt sliten från resan, det tar på krafterna att flera hundra mil i bil. Efter jag samlat krafter igen så bar det vidare igen, Nu neråt till borås där vi var hos Andreas familj några dagar :) Åkte in till liseberg en dag, vilket var hur kul som helst! Andreas lura med mig på massa farligheter!! Åkte balder vilket jag är riktigt stolt med ;) sedan skrek jag skiten ur dom på gasten, fyfan vad hemskt det var :|..
Åkte hem från Borås igår, och eftersom jag började sakna min plutt direkt så åkte jag in till Laxå idag för att kolla när han tävlade en sväng, Alltid lika mysigt att träffa han :)<3
Så nu håller jag på att packa och greja iordning det sista inför imorgon. Då åker vi till Holland med landslaget för att köra Assen Tour i 6 sex dagar.  Det ska bli riktigt kul :)

Men nu ska jag packa vidare, hör av mig om mer efter Holland,

RSS 2.0