New Moon

Ja nu har jag också varit iväg och sett den! Som jag längtat hela sommaren! Såg den tillsammans med sushiiis&sashiiss, vilket bara gjorde filmen ännu bättre! :D
Ja, det var vell dagens stora höjdpunkt, då det annars bara bestått av jobb och träning.

Imorgon blir det ytterligare lite träning. Då några timmar på cykeln först. Innan det blir dags att gå på Sarahs vip inbjudning. Ska bli spännande att se resultatet av allt deras slit! :) Efter det slår vi nog ihop våra kloka huvuden och kommer på något riktigt kul att göra innan vi beger oss mot Jack. :)
Ser helt klart fram emot morgondagen!

My number one<3

Dagen började sådär, var iväg med Cindy till en hundspecialist i Karlstad. Dom tittade på hennes knäskål som hoppar ur led och förklarade vad felet var. Så nu på måndag ska hon opereras. Skönt att dom kan fixa det och att vi fick tid så snabbt. Men tycker synd om min lilla lillan som behöver göra detta! <3

Men till något trevligare, så kan jag medela att julpyntet nu har åkt upp på Team Sportia. Var mycket pysslande med alla dessa kulor och granris idag. Men vi vart nöjda! Speciellt med den mysiga belysningen i fönsret. Lägg märke till den! ;)

Efter jobbet vart det lite träning. Vart helt slut så resten av kvällen har varit lugn och skön. Lite tv tittande och skit snack med Lisa på telefon. Då rullar timmarna på kan jag säga! :D Lika så nu. Tänkte lägga mig och börja läsa marcus ljungqvist nya bok. Den verkar bra! :)
Såå Godnatt! <3Jönköping

I fredags morgon gick den silvriga pasaten mot Jönköping. Har varit en rikigt grym helg med mycket skratt!
 Fredagen bestod av shopping och byggning av monter. Sedan på lördagen vart det en hel dag på mässan. Man var rätt slut på kvällen men då var det bara att tagga om för att göra sig iordning inför galan. Lisa dök även upp vilket kan ha lite att göra med att jag genast blev piggare! Vart som alla dem andra åren rikigt stressigt att göra sig iordning. Vet inte om det var ont om tid eller om det var jag som var seg?;) Jaja inte så noga!;P Galan vart iallafall jätte lyckad och även utegången efter. Var ju min födelsedag också så den firades ordentligt!:D Fick jätte fina födeledags presenter av mina vänner också. Måste säga att dom är riktigt kreativa!:D
På söndagen sedan var det tillbaka till mässhallen igen för att stå vid Shimano montern. Stängde sedan vid kl 3 och eftersom vi hade största montern så tog det sin tid att plocka ihop. Var väl vi och städgubbarna kvar på slutet. Var lite knäckande att 2min över 3 se tjejen ifrån polar montern bara rulla ihop sin ask med klockor och sedan kunde hon åka hem. ;b Fast vi kom hem tillslut vi med är dock glad att jag inte bodde i Uppsala som dem andra. Nu är det ett år kvar tills nästa gala och det ser vi såklart redan framemot!


 


If this isnt love

.. so Tell me what it is <3
Hör och Häpna!

Gissa vem som nyss kommit hem från Hockeyn!? Det ni! Årets första match för min del avklarad. Sjukt nöjd. Dock förlora dom så kanske borde hålla mig hemma?.
Annars är läget lugnt. Är fortfarande förkyld. Börjar bli grymt trött på detta. Men får hoppas att jag är frisk lääänge sen! Dagarna på jobbet är förtillfället även dom lugna. Så man får passa på att ta några djupa andetag nu innan julruschen drar igång! 
Imorgon blir det att fixa till min alldeles för långa lugg på frisören och sedan lite jobb. Efter det packar jag väskan så åker vi ner mot Jönköping på fredag morgon för att tillbringa helgen där. Det väntas mässa och gala! Jag tror på en sjukt rolig helg!

Men nu ska jag gå och ta hand om min lite halta vovve. Hoppas hon blir bra foort!<3Avslutar vi lördagskvällen med Soppa i vanlig ordning Lisa?;)


Fridaaay

Okej, uppdateringarna har ju inte precis överflödat senaste tiden. Men som lite plåster på såren så kan jag säga att det kanske har varit lika bra. Denna vecka har jag endast legat hemma i sängen och varit sjuk. Så hade förmodligen bara tråkat ut er ändå.. Nu är jag däremot på bättringsvägen och känner mig mycket piggare! Så får se om bloggsuget kommer tillbaka då! 
Denna helg skulle jag iaf varit i Borås för lagträff men det blir det ju inge med. Vill ju inte smitta ner er andra. =) Så istället kommer det att bli en lugn helg för min del. I vanliga fall hade jag tyckt att det varit skönt men nu tycker jag det mesta består av lugn! uttråkad.se/J


Great!

Man vill ju inte vara sämre än alla andra, så har nu också gått och blivit sjuk.. Så istället för att vara på jobbet har jag legat hemma och kollat på desperate housewives hela dagen. Och det är faktiskt inte så roligt som det låter.. Tro det eller ej. 
Men vid tråkiga stunder piggas jag alltid upp av dessa bilder! Tänkte dela med mig av några. Kanske glädjen smittar av sig? Jag blir iallafall sjukt glad av dessa!When You Sing My Favorite Song

Vaknade upp brevid mina tre små godningar idag! (Ja Tinky räknas också) Hade en grymt rolig kväll tillsammans igår! Började med singstar hos Sarah och sedan fortsatte det på statt, för att sedan avsluta i soffan med pizza framför tv 4 fakta? Haha jag vet..

Can I Have This Dance?

RSS 2.0