Höst

Ja det känns verkligen att det börjar bli höst ute nu. Sitter inne och huttrar hela tiden och inte alls sugen på att gå utanför dörren! Och det värsta är ju att det bara kommer att bli kallare!! :P Kom iaf ut en stund på förmiddagen. Var iväg på manikyr & pedikyr. Så skönt och bara sitta och bli ompysslad! :) Sprang ner på stan också och fick med mig lite fint ifrån vita rum. Längtar tills man får en egen lägenhet att fixa i!!
Ikväll blir det dock att trotsa "kylan" och gå bort till Näckrosvägen för Craybye- Party hemma hos Sara! Då hon snart ska åka till Autralien i 8 månader!! Inte alls avensjuk! :D


At work

Idag är en sån där himla skit dag. Regnet bara öser ner och det är allmänt grått! Så grymt skönt att jobba då! :) Men det är ju bra att man känner så ibland också. ;) Dagarna blir långa just nu körskolan innan jobbet och sedan är jag kvar tills stägning kl 19. Se om man orkar sig ut på en löptur när man kommer hem sen! Men fångarna på fortet är iaf givet för kvällen.. ;)
/Johanna


Måndag

Just kommit hem ifrån körskolan. Är ledig ifrån jobb idag så får passa på att göra massa bra saker man inte hinner med annars! Var iaf där nästan 2,5 h. Inte dåligt med tanke på hur himla tråkigt det är!! Gick igenom stan påvägen hem och sprang på ett par vita converse som jag belönade mig själv med! Visst det är snart höst men har väntat hela sommaren på att det ska komma in i min storlek så dom var lättsålda!

Nu hade jag tänkt mig en lunch på altanen och sedan en promenad ner till stranden med Cindy! Får passa på nu när det är så fint väder. Känns inte som det är så många varma dagar kvar detta år..
/Johanna


<3

PW med Elin! Måste passa på nu innan hon flyttar... :/ Hur ska jag klara mig?
Loove you!


Finally

Äntligen Helg! :) Synd bara att man ska vara så sjukt trött.. Men ska snart iväg på fotboll med Sandra. Det kanske piggar upp lite! :) Efter blir det kräftskiva. Förövrigt min 3:e för i år!!! Men låter som det kan bli en bra kväll trots allt!


Cindy efter några för många kräftsnaps?


Buona Notte

Har haft en sån där skön dag tillsammans med mina fina vänner. Lunchdejt med Elin och kvällsfilm med Lisa. :) Ni är bäst! Man kan hinna med mycket fast man jobbat heldag om man bara vill!
Men nu är det bäst att lägga sig om jag ska orka med morgondagen! Helgen är nu mer än välkommen..!


 

/Johanna


Godmorgon!

Hade en super trevlig kväll på strandkanten igår tillsammans med alla ifrån jobbet! :) "Avslutningfest" med grill- kräftbuffe stod på schemat! Var riktigt kul!

Får skriva mer sen, för nu kallar jobbet! Bye
/Johanna


Hos dig..

finner jag lycka.


Work it!

Gårdagens löparpass har satt sina spår.. Sitter inne med årets träningsverk! Men det är bara på't igen! Blir alldeles strax några rundor i Aggerudsspåret med Jenny och Camilla. :)
Hör av mig ikväll! (om jag överlever...)

Bye
Spelkväll

Gårdags kvällen spenderades med Sandra, Elin, Sarah och spelet svensson svensson! Vart riktigt lyckat! :)
Nu tar jag på mig springskorna och pluggar in ipoden någon timma! Blir skönt.
Annars blir nog dagen hyfsad lugn. Blir att samla krafter inför en ny jobbvecka!

 


/Johanna


12 Augusti

Dags att ladda upp GPS:en, för imorgon drar jag och Elin själva neråt landet på tävling/roadtrip. Fattar inte varför alla är så nervösa? ;) Nog för att det är fredag den 13:e... men endå! :D
/Johanna


Let's do it


Efter en lång arbetsdag blir det nu att "koppla av" på Jack tillsammans med bästa tjejerna!(Bild ifrån förra årets kräftskiva. Kanske dags att börja planera årets?)


Norge

Har inte jätte mycket att skriva om helgens resa. Var fyra intensiva tävlingsdagar med resultaten, 4:a, 3:a, 2:a och 10:a. Vilket gav en tredje plats i totalten. Så det får jag vara nöjd med. :) var dock för tok för långt upp till segern vilket var mindre bra... Men det är bara att ta nya tag.
Nu i veckan väntas fullt med jobb och träning. that's it. Skönt när dagarna flyter på som dom ska!

/Johanna


3 Augusti

Känner mig ganska så nöjd med dagen. Har fått mycket bra gjort. Så nu är listan genast lite kortare! Klarade mig även ifrån regn på träningen. Det var länge sen sist! ;) Avslutar nu med en kvällspromenad och ett samtal till Linnea! :) Bra dag, bra slut!
Imorgon börjar packningen inför Norge. Åker dit och tävlar mellan torsdag-söndag.

/Johanna


RSS 2.0