Revy

Hamnade ikväll tillsammans med Jenny på Görsköjs Nyårsrevy. Fråga mig inte hur det kommer sig! ;P Sänkte iallafall snittet på ålder rätt bra när vi gick in där! Men det var trevligt för det! ;)

Ha så kul alla ikväll! Själv tar jag natten nu! Skönt det =)


Gran Canaria Baby!

Då var man hemma efter två varma veckor på Gran Canaria! Tack Tjejer för bra träning, sällskap, underhållning.. You name it! ;)


/ Team Liberty


Packat och klart!

Nu är det mesta packat och klart. Kl 01 sitter Elin och jag på bussen till Arlanda för att möta upp dem andra tjejerna. Kommer att vara framme imorgon lunch någongång. Ska bli så skönt!

Hej då Sverige och Hej då minus grader!!!sololjan är såklart nedpackad!


Best of 2009

Det har varit ett händelserikt år som medfört många fina minnen! Här är några av dom jag sent kommer att glömma!Såklart har många va dem bästa stunderna delats tillsammans med dom bästa!
Därför dom blivit så bra! åhh Studenten, Behöver jag ens förklara varför det var så bra?!
...Och vad vore inte en bal på slottet? ;)
Helt klart oförglömligt.


Började efter studenten att jobba på Team Sportia. 
Där trivs jag riktigt bra och har härliga arbetskamrater som förgyller dagen! :)Cykelåret har varit roligt och utvecklande.
Nästa år kommer jag att Köra för Alriksson Goo:green internationellt.
Vilket innebär att jag sakta närmar mig min dröm.


Förutom alla cykelresor till Italien, Mallorca, Holland mm så bokade jag och Lisa efter säsongen en resa till Turkiet. Den var guuuuld värd! Så mycket skratt och glädje på en vecka får man fan kämpa hårt för att slå!Grymt år helt enkelt! Let see what 2010 can bring!


Hemma

Sådär då var man hemma i kylan igen! (-27 grader) helt sjukt. Hade nog hellre stannat kvar i Borås några dagar till, där var vädret ändå helt okej. Dagarna där nere var iallafall jätte bra. Det tror jag alla håller med om. Var kul att få träffa allihoppa igen efter vintern. Helgen bestod bla av träning, fotografering, middag med sponsorer och massa information inför säsongen.
Och det är tyvär allt ni får veta just nu, för nu väntas mat tillsammans med familjen. Håll ut! ;)Teamträff

Nu är väskan packad och imorgon bitti går bilen ner mot Borås för att träffa alla tjejer + ledare i laget. Ser fram emot några bra och intressanta dagar tillsammans med alla. Hör av mig om mer när jag är tillbaka på tisdag:)

 Ha det bra så länge! =)Shoes!

Kan säga så mycket som att inga utav mina nyårslöften består av att köpa mindre antal skor. Kom nyss hem ifrån Örebro med två stycken. Looove it! Nu bär det vidare bort till morfar för att äta kalkon. Också bra!
Vad det blir senare ikväll har jag ingen aning om. Men jag gillar tanken att bara träna och sedan lägga sig i sängen till någon film. Låter kanske slappt men otroooligt skönt i mina öron!

This will be my year!

Vaknade imorse eller ska vi säga lunch? av att Linnea så sött tyckte att det minsan var dags att gå upp! Sagt och gjort. Åt lite frukost innan vi gick bort till Elin för att städa efter gårdagen. Hade en jätte rolig/trevlig kväll tillsammans med alla fina. Finns väl knappast något bättre sätt att starta det nya året på än att fira in det med dom bästa! Från och med nu ska det bara blickas framåt. Nytt år med nya möjligheter! Eller hur är det man säger?

...Och såklart har jag nyårslöften. 2 st faktiskt. Men dom håller jag lite hemligt. :)


Me and my strawberry


RSS 2.0