PIP

Okej, har mer och mer kommit på att det här med leriga och regniga festivaler nog inte riktigt är min grej! Men har trotsat, dragit på mig stövlarna och varit där ändå! Blir ju faktiskt vad man gör det till! Så har haft några riktigt roliga dagar med bra musik hitils! Laddar nu inför sista kvällen! Laddar lite extra mycket inför Melissa Horn! Tror det kommer bli en höjdare! :)
/Johanna


Putte i Parken

Hemma efter 10 dagar i Frankrike! Lagomt till festivalen PIP startade igång här i Karlskoga. Första kvällen avklardes igår! Är många bra artister så kommer bli ytterligare tre riktigt roliga dagar! Enligt "spelschemat" så kommer det att bli ett himla springande mellan scenerna idag!! Neverstore, The Sounds, Timo Räisänen och Teddybears är iaf givet! Sen om Lisa får bestämma så blir det säkert några bugg till Black Jack också! ;) Ses ikväll!!! :)/Johanna


Sweet home!

Kom imorse hem ifrån Tjeckien efter att ha sträckkört sen kl 15 igår. Jobbigt. Men tycker att det gick förvånandsvärt fort. Resten av dagen har jag bara tagit det lungt. Försökte sova ikapp några timmar i solstolen förut. Nu strax går bilen mot Degerfors. Där väntas det fotboll i solen! :)

Ha en fin kväll! =)/Johanna


Tour de Feminin

Ja då var man hemma igen efter några händelserika dagar i Tjeckien/Polen.
Det hela började inget vidare för min del. På färjan påväg ner fick jag matförgivftning och låg efter det med magkramper och spydde flera dagar. Så dem två första etapperna kändes väldigt tuffa. Men målet var att bara kämpa sig igenom för att kunna köra bättre på dem sista dagarna då magen blivit bra.
Men så vart inte fallet heller. Inför 3:e dagen var plötsligt jag och dem andra som varit i samma grupp som jag dagen innan strukna ifrån listan och fick inte starta tempot. Stod där uppvärmd och klar för start. Var aldrig någon som riktigt fattade varför. Eftersom jag hade kört alla milen, klarat maxgränsen och fått en startlista inför tempot. Var jävligt surt då folk som låg långt efter mig fick starta men inte jag? Strul, strul strul. Men sa jag att vi var i Polen? Kanske kan vara anledningen..
Så där tog iaf resan slut för mig och jag fick sticka ut och träna sista dagen istället.
Men var rikigt kul att det gick så bra för dem andra i laget! Så fick glädjas åt det istället! Madde på 12:e plats totalt och Jenny på 13. Grymt! Och att vädret var 40 grader varmt var inte heller så tråkigt!

Men nu blir det en helg i Sverige innan vi åker vidare till nästa race i Frankrike! /Johanna


Bye Bye

Snart är allt färdig packat inför imorgon. Tror att jag fått med mig allt. (och lite till) Går lätt att packa när man har världens finaste kille som spelar gitarr i bakgrunden!
Men nu ska det kollas på Alice i underlandet och sedan blir det sovdags! Kommer att befinna mig i Tjeckien tills på måndag. Där jag kommer att köra etapploppet Tour feminin-O cenu Ceskeho Svycarska.
/Johanna


walking on sunshine


Dagen kommer att bestå av Shopping/Solning med Lisa, träning, mys med Christophe och sedan packning. För imorgon går bilarna 130 mil mot Tjeckien!
/Johanna


Ljusa kvällar


Grillen är tänd och värmen ute håller fortfarande i sig! Blir ännu en utekväll på altanen. Så ska nu gå ut och fortsätta att njuta av sommaren! Finns det något bättre?

/Johanna


Strandkanten

Har just avslutat denna fina dag med en fin middag på strandkanten! mmm :)

Godnatt!


Varför sitta inne och blogga..


..När man kan vara ute och sola?!
RSS 2.0