Måndag!


Har igentligen ingen vidare koll på dagarna just nu. Har Senaste levt i min egna bubbla. Har haft hemmajobb så har kunnat lagt upp dagarna precis som jag velat! Det har kännts ungefär som sommarlov! :D Ska fortsätta på detta fram tills onsdag. Men efter det blir det att stå i butiken igen! Fast längtar faktiskt efter att sälja kläder och träffa mina underbara arbetskamrater! Var några veckor sen sist nu!

Bilder ifrån dagens promenad på sjön. Cindy blir som en valp :)


/Johanna


Bokat!


Den 9:e februari åker jag, mamma och Jenny till detta fina ställe på Gran Canaria. :) Kommer att spendera 8 mysiga dagar tillsammans där! (Självklart får cykeln följa med) ;)

Lite bilder på hotellet: (Jag trivs redan)


/Johanna


Sweet Home!


Inatt landade jag i kalla Sverige! Hade som tur var en snäll pappa som stod där och väntade på mig med vinterjackan. :) Men är trots allt skönt att vara hemma efter att ha levt två veckor i resväskan. Men så är det alltid. Bara ett tag dock! Man längtar ganska snabbt tillbaka till bergen, värmen och sällskapet!
Idag har jag bara myst runt och varit glad över att duscha i sin egen dusch osv.. Nu väntar middag med min fina familj och sedan lite kvällsjobb! Ja, nu är man hemma i verkligheten igen!haha, sötaste lillebror. :)


Gran Canaria


Sitter nu och inväntar att det ska sluta regna. Vädret här på ön har vänt lite. Men förhoppningsvis vänder det snabbt tillbaka igen! Idag väntas ett antal timmar på cykeln och sedan ikväll ut och käka med Sveriges damelit. Vi blir runt 10 st tjejer, så kommer att bli riktigt trevligt tror jag! :)

bild från Tilina:)


Update

Tankte bara medela att jag lever och har det oforskamt bra har nere pa Gran Canaria! Vadret kunde inte vara battre och har fatt ihop riktigt bra med traningstid i bergen. Har nu avklarat forsta veckan och ger mig nu in pa den andra och sista. Sa drojer inte forsen man ar tillbaks i swe igen. Sa bást att ta till vara pa tiden! :) Ha det sa bra alla dar hemma!

/Johanna

Hejdå Swe!


Nu tar jag mitt pick och pack för att äntligen bege mig mot två varma veckor med massor av träning! Kommer naturligtvis uppdatera vid tillgång av internet! Ni får ha det bra och skratta mera! Bye Bye!
/Johanna


Elin Kling for H&M


Nu börjar det hända grejer. :) Elin Kling kommer att i februari släppa en kollektion för H&M. Gillar hennes stil grymt mycket, ska bli intressant att se vad hon kan hitta på.Packning.


Har nu lagt fram allt jag vill ha med mig på resan. Nu blir det största jobbet, att ta bort ungefär hälften... Men innan jag tar tag i det problemet blir det en sväng till stan för fika med fröken Hedström!  
/Johanna


Teamträff


Hemma efter några dagar med laget i Sexdrega. Började med en bilresa när med klass 1 varning! Men gick ju bra! Resten av dagarna rullade sedan på. Gick igenom inför säsongen. Och kan inte annat än säga att tävlingspogrammet ser riktigt bra ut! Provade även ut nya cyklarna. Snabba gröna blir det! Hann också med annat kul som träning och laserdome.. Här nedan ser ni "vinnande" laget. ;)/Johanna


5:e Januari


Dagens jobb bestod utav Team Sportias årliga inventering! Säger skönt att ha den gjort..
Efteråt har det packats och fixats. Imorgon bitti plockar Bella upp mig och Linnea i Örebro för att åka vidare ner mot Sexdrega. Kanske inte bästa bilvädret... Men kommer iallafall bli en rolig helg med tjejerna! :)

Men nu ska det sovas! Ingen sovmorgon imorgon inte..
/Johanna


3:e Januari


Började dagen med 3,5 h!!! hos frisören. (Enda gången jag önskar jag hade kort hår) Men efteråt är det helt kart värt det! Åkte sedan vidare till Örebro med mamma och Jenny! Försöker dock att inte shoppa så mycket, men en klassisk snygg boomerang tröja fick dock följa med mig hem. :) Har såklart också tränat och nu väntar en kväll vid tvn!

Har som sagt haft en lugn dag och det behövs några sånna dagar då det inte dröjer försen cirkusen är igång! Men äntligen, som jag väntat!:) Börjar med teamträff i Borås torsdag-lördag. Sedan Uppsala någon dag innan planet lyfter till Grand Canaria!! Ser verklgen fram emot vad Januari har att bjuda på! :)
/Johanna


Tvåtusenelva


Har haft en riktigt bra första dag på nya året!
Och kvällen kommer bli minst lika bra!
Tack alla för igår! :)

/Johanna


RSS 2.0