Mot Malmö!

Nu är väskan packad, cykel är tvättad och jobbet är avslutat för denna vecka. Blir straxt upphämtad för att åka vidare ner emot Malmö. Blir en lång bilresa ner så jag hoppas kunna sova lite påvägen iaf. Borde inte vara några problem då jag känner att alla tidiga mornar sätter sina spår i slutet av veckan! 
Men dags att kila ut. Ha det så bra! /J
Torsdag


..Och även denna kväll spenderades inne i stan tillsammans med familjen. Finns ju så många mysiga ställen man vill besöka här. Nu har vi checkat utav två fina uteserveringar iaf. Och till dom går jag gärna tillbaka till igen! :) Vart dock inte lika långvarigt ute som igår. Vi alla var lite trötta tror jag och sen var jag tvungen att hem och packa och fixa iordning tills imorgon. Då slutar jag jobbet lite tidigare och tar sällskap med Linnea för att åka hela långa vägen ner till Malmö för att tävla lördag-söndag. Väl på plats ska det bli så sjukt kul! Tror ingen kan fatta vad glad jag är att jag kan tävla igen!! :)


Jag och Oskar. (Innan han tappade sitt kycklingspett på marken....)


Promenerar mot bilen


Paus. En liiiiten shoppingpåse fick följa med hem.


Restaurangen Tzatziki som vi åt på. Riktigt mysigt!


Lovely night!


Har haft en riktigt fin kväll tillsammans med familjen nu. Dem kom upp och överraskade mig efter jobbet idag. Skönt att ha lite sällskap för några dagar. :) Kvällen bjöd på god mat, bowling och avslutades med en liten promenad runt i Uppsala centrum. Riktigt fint här! Men nu blir det läggdags, imorgon är en ny dag som jag längtar till!


/Johanna


Workiie!


Ja nu jäklar ligger jag i!! Många stora förändringar på kort tid nu. Började med att jag fick heltids "sommarjobb" på Shimano nyss. Vilket fick följd av ny stad och bo ensam i hus. Allt gick väldigt fort så det var bara att packa väskan och åka direkt. Är nu inne på min andra vecka här i Uppsala. Jobbet går jätte bra och har dom snällaste arbetskamraterna. :) Vid sidan av jobbet har jag kommit igång lite med träningen också. Det blir långa dagar men jag gillar att allt bara flyter på nu. :)


 

/Johanna


Godnatt!


På plats i Uppsala och dags att gå och lägga sig. Imorgon gör jag första dagen på Shimano. Ska bli riktigt kul!:)  Blir mycket nytt att ta in och lära så gäller att vara pigg! Därför säger jag Godnatt nu! Tack och bock.  
/Johanna


U6 etapp 4-6


Dem sista tre dagarna på U6 i Tidaholm bara rann iväg! Fjärde etappen var ett gp lopp där vi skulle köra 16 varv runt Tidaholm "centrum". Där slutade jag tillsist 11a. Fick inte riktigt till spurten, men det kommer! :) Dagen efter var det dags för linjelopp igen. Var riktigt taggad och tyckte det skulle bli sjukt kul. Men vad händer.. Några hade varit på banan innan och saboterat så tävlingen blev inställd för alla klasser.. Så istället för tävling vart det ett träningspass med Örebrokillarna. Efteråt tog jag bilen in till Jönköping för att träffa Philip. Mat på piren och underbart sällskap vägde trots allt upp allt dåligt under dagen.
Tillbaka i Tidaholm på lördagen och sista etappen skulle köras. Denna gång var det 14km tempo som gällde. Har inte så mycket att säga om mitt lopp. Vet inte riktigt vad jag ska jämnföra med. Kom 18:e på etappen och plockade 6st platser i totalen och slutade där med även på 18:e plats totalt. Resultaten säger mig inte så mycket, men det som säger mig desto mer är känslan jag haft. Känslan av att vara en liiiiten bit påväg åt rätt håll. Det är nog första gången sedan Februari jag kännt det! Tror ni jag är glad eller ?! :DUppsala nästa!


Är nu hemma en snabb sväng innan jag styr bilen vidare emot Uppsala redan ikväll. Kommer att jobba där på vardagarna en bit framöver. Men mer om det och de sista tävlingarna när jag kommit fram ikväll! Nu ska jag umgås med min familj! <3
/Johanna


U6 Etapp 3

Igår kördes tredje etappen här på U6. Det går undan kan jag säga, redan halva veckan har rullat iväg! Det ville sig även denna dagen för mig och mina "ben". Så jag är nöjd. :) Satt med klungan som tidgare dag. Men fick ge mig lite i sista målbacken upp till mål. Men det var jag inte direkt ensam om. Fortfarande surt, men endå skönt att veta att det inte är allt för långt upp! Slutade 21:a. Oviktigt för mig, men om det var någon som är nyfiken där hemma! :)

Nu ska det straxt lagas lite mat och ladda inför dagens GP som startar 14:45. Kanske även dyker upp lite fintfolk här innan! Det skulle göra mig glaad! :)
/Johanna


U6 Etapp 2

Nu är andra etappen av U6 avklarad. Orkar inte skriva så mycket om loppet mer än att det kändes mycket bättre än tidigare för min del. Försökte ta det så lungt som möjligt, men satt med bra och hade aldrig några svårigheter under loppet. Kände även lite på spurten i slutet och fick placeringen 7:a. Bättre än vad jag hade trott innan. :) Vill inte hoppas på för mycket men vore riktigt skönt att ha kvar denna känslan några dagar till. Man kan ju alltid hålla tummarna och hoppas!
Men just nu blir det sovdags! Start 09 imorgon med en gladare tjej vid startlinjen. Natti!
Buona Notte!


Nu tar jag och Tidaholm och säger Godnatt! Sov så gott vetja! Sovmorgon med start 13:05 imorgon!
/Johanna


U6 Prolog

Imorse kördes första etappen här på U6. En prolog på 3,4 km. Synd att inte mitt huvud och ben vill komma överens bara. Jag är så grymt taggad på att tävla och ta i och hade hoppas på lite bättre svar. Men benen strejkar redan på uppvärmingen. Kändes sådär att komma imål på sin första tävling utan flås. Benen-Johanna 1-0.
Men på nått sätt är jag glad endå. Jag stod endå på startlinjen idag vilket bara det känns stort för mig nu. Nu kör vi skins på, massa musik och laddar upp inför grusetappen imorgon! :) Det kommer bli bra det här, tillslut.

Ifall någon undra vad jag kom så sägs det att jag kom 27a, precis i mitten.

/Johanna
 


U6 Cycle Tour


Håller nu på att fixa lite inför nästa vecka som jag kommer att tillbringa i Tidaholm. Då jag kommer att köra U6 cycle tour som startar på måndag till lördag. Så dagen har bestått av allt ifrån packning till inställningar av tempocykel. Första gången jag plocka ut den för iår. Har strulat en hel del med benen senaste så det har varit mycket antibeotika och vila. Men jag känner endå att jag vill starta U6. För glädjen och träningens skull. Så håller tummarna nu för att inte benen sviker mig totalt.


/Johanna


RSS 2.0