Midsommar.

Här ska simmas!

Har nu införskaffat en flytväst åt Cindy så nu ska hon få börja simma lite då och då. Cindy har tidigare haft en skada i benet så simma är för henne ett jätte bra sätt att träna upp benet igen så inga mer skador sker. Och flytvästen är till för att det ska underlätta för henne och för att hon ska känna sig tryggare.
Fösta simpasset gjort för min goding!
Lördag it is!


Vaknade med humöret på topp idag! Precis som det ska va! :) Hela familjen är ledig idag så blir snart en sväng in till stan. Senare möter jag upp Sandris för fotboll och annat mys!
Bilder ifrån igår.


/Johanna


Örebro

Har just haft en jätte trevlig kväll inne i Örebro med Sandra! Precis vad jag behövde. :) Bästa sällskapet och godaste Sushin på East West. mmmm! Vilken superkväll!
Godnatt!


Bakslag?

Det som började gå och kännas så bra för mig har nu tycks vänt.. Har nu fått börjat lugna ner träningen igen. Senaste dagarna har bestått av nerkortade intervallerna och avbrytna pass. Fick även ringa läkare idag för eventuell infektion i ärret. Det går bra nu.. Jag vet att jag har världens sämsta tålamod, men när ska all skit vända? egentligen..
/Trött tjej


Släktträff!

Kommer nu somna skönt efter en dag i fullfart! Började med jobb som sedan fortsatte direkt vidare på den årliga släktträffen! Så roligt att träffa alla tilsammans. :) Kvällen bjöd på god mat, dvs spel, tävlingar och massa bus med kusinerna! Alltid lika mysigt!
Imorgon blir det jobb igen och sedan hoppas jag på sol hela nästa vecka!! Måste ju hinna bli lite brun innan midsommar iaf!


/Johanna


Studentens lyckliga dar!

På dagens morgonpromenad var det gul/blåa balonger hängandes vid vart och vart annat hus! Lyckorus hemma hos många idag med andra ord! :)
Själv tar jag en liten lugnare dag.. Tar med mig min bok och lägger mig i solen någon timme nu. Innan det blir dags för första intervallerna sedan operationerna. Blir skönt att sitta inne på testcykeln och svettas lite... ;)
/Johanna


NU;


Ner mot stan för att kika in alla vackra på balen. :)
En fin dag man alltid kommer att minnas!
/Johanna


Iskallt!!


Har bara en sak att säga... Burrr!! fyfan vad kallt det var...
Tur grillen ska tändas snart och att Philip är påväg hem ifrån Norge! Då kanske jag blir lite varm igen! haha stackars Cindy fick också en simtur!

hahah Oskar...


/Johanna


RSS 2.0